Geniet nu van de voordelen van een pluspakket

Heeft u een basispakket maar wilt u profiteren van ongelimiteerd halen en brengen van uw object? Dan kunt u nu uw basispakket omzetten naar een uitgebreid pluspakket.
Hierbij bieden wij u die mogelijkheid om de eerste twee maanden zonder extra kosten te genieten van de voordelen van het pluspakket.

Bovendien kunt u bij een pluspakket tot 24 uur van tevoren uw breng- en ophaalaanvraag indienen.

 

Wat houdt een basispakket precies in?

Gaat u maximaal twee keer per jaar op vakantie met uw caravan of camper? Of hebt u een boot met een vaste zomerligplaats?
Dan is het basispakket voldoende voor u. Hiermee kunt u namelijk twee keer gratis uw object stallen. Bij een basispakket geldt de regel dat u 5 dagen van te voren uw ophaal- en bezoekaanvragen indient.

Met uitzondering van onze stalling in Almere is dit vier keer gratis stallen. Hierbij geldt de regel dat u 2 dagen van tevoren uw ophaal- en bezoekaanvragen indient.

Het pakket is geschikt voor de stalling van diverse objecten, dit verschilt per stalling van Stalling31 (zie: de stallingslocaties). Ook voor een wat kleiner budget is het basispakket een passend pakket voor u.

 

Wat houdt een pluspakket precies in?

Reist u vaker dan twee keer per jaar met uw caravan of camper? En wilt u er niet aan denken dat u 5 dagen van tevoren uw ophaal- en bezoekaanvraag indient?
Dan is het pluspakket ideaal voor u. Met dit pakket kunt u uw object onbeperkt ophalen, brengen en bezoeken.
Dit pakket is echt voor een vakantieganger die het ervan neemt. Bij een pluspakket hoeft u maar één dag van tevoren uw ophaal- en bezoekaanvragen indienen.

Hoe werkt het pluspakket?

  1. Bij het pluspakket dient u de ophaal- en bezoekaanvragen 1 dag van te voren in te dienen;
  2. Onbeperkt aantal keer ophalen, brengen en bezoeken van uw object
  3. Dit kunt u heel makkelijk doen door in te loggen op deze website en de gewenste dag in de kalender aan te vinken;
  4. De beheerder zet uw object dan netjes klaar voor u;
  5. Op de locatiepagina staat een agenda waar precies te zien is op welke dagen u uw object kunt ophalen, brengen en bezoeken.

Interesse? 

Nu biedt Stalling31 klanten de mogelijkheid om van een basispakket naar pluspakket over te stappen. Hierbij hoeft u de eerste 2 maanden geen extra kosten te betalen.

Wilt u hier meteen gebruik van maken? Neem direct contact op met onze klantenservice: 088-0313131, zij informeren u verder en zetten uw basispakket om naar een pluspakket.