Zorgeloos de winter in!

Zorgeloos de winter in door uw caravan te stallen bij Stalling31!

Als u uw caravan naar de stalling brengt om de winter door te brengen, zijn hier enkele maatregelen die u zeker moet treffen om er voor te zorgen dat uw caravan de winter goed doorkomt.

Maak de caravan goed schoon, verwijder alle etenswaren,blikjes, vloeibare stoffen zoals sla-olie.
Zet de raampjes van de caravan op een kier, zodat er een goede ventilatie heerst in de camper en het vocht geen kans krijgt in te trekken, ook het rechtzetten van kussens en matrassen is vochtwerend.
Haal de accu van de mover als de caravan in de stalling staat en zet hem op de druppellader thuis.
Om te voorkomen dat er een onaangename geur uit uw koelkast komt, wanneer u hem na lange tijd niet gebruikt te hebben opendoet, is het aan te raden hem gedurende de winterstalling van uw caravan op een kier te laten.
Gasflessen moet u uit de caravan verwijderen.
Haal batterijen uit alle apparatuur dat op batterijen loopt: wekkers, zaklantaarns de batterijen ze kunnen gaan oxideren als u ze in de apparaten laat zitten.
Linnengoed wassen en thuis opbergen.
Nadat u uw caravan gereed hebt voor de winter stalling, is de vraag natuurlijk, welke stalling het best geschikt is voor uw caravan.

Stalling 31 wordt aanbevolen door de ANWB en de KCK.

De stallingsruimten van caravans zijn overdekt. Stalling31 is te vinden op verschillende caravanstalling plaatsen in Nederland. Deze locaties zijn ruimtelijk van opzet, makkelijk te bereiken.

Stalling31 is super modern met een automatische klimaatcomputer. De computer zorgt voor het juiste klimaat in de kas. Wanneer de thermometer boven 12°C stijgt, dan gaan de vensters open, dit gebeurt automatisch. Het kan niet in-regenen, omdat de ramen tot een marge van 50% worden open gedaan. Zodra de temperatuur weer daalt onder 12°C gaan de ramen weer automatisch dicht, zo wordt vorst en kou in de stalling tegen gegaan.

Bij de meeste stallingen van stalling31 zorgt de klimaatcomputer ervoor dat er altijd een uitstekende ventilatie en een goed klimaat in de stalling heerst.

Kijk hier: waarom stallen? als u meer wilt weten.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: