Stalling31 opent nieuwe locatie in Moerstraten

Bent u op zoek naar een caravanstalling in de buurt van Roosendaal?

Roosendaal is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, en hoofdstad van de gelijknamige gemeente Roosendaal. Ook blijkt uit onderzoek dat er zo’n 2321 caravaneigenaren in Roosendaal zijn. Een professionele caravanstalling in de buurt van Roosendaal zal voor deze kampeerliefhebbers een uitstekende locatie zijn.  

Stalling31 opent daarom in september een nieuwe locatie in Moerstraten. Deze locatie beschikt over 120 plaatsen voor het stallen van uw caravan, camper, boot, auto of oldtimer, vouwwagen, aanhangwagen en motor.

Van september kunnen er alleen grotendeels alleen lage objecten zoals oldtimers en vouwwagens gestald worden, waaronder 4 grote caravans (dus ben hier snel bij). Vanaf maart 2017 kunt u ieder object stallen die hierboven staan beschreven.

Uiteraard zijn er naast een professionele dienstverlening op de locatie een aantal belangrijke aspecten waarop u kunt letten bij het stallen van uw object.

Openingstijden

Ten eerste  zijn ruime openingstijden van een caravanstalling een belangrijk aspect waar de stalling aan moet voldoen. Het is een luxe als u uw caravan kunt ophalen en brengen wanneer u graag wilt. Kijk bij de keuze dan ook goed naar de dagen waarop u graag die vrijheid wilt hebben bij het ophalen van uw object. Zo staat u nooit voor een gesloten deur, als het voor u belangrijk is. Kijk bijvoorbeeld naar Locatie Woudrichem.

Goede bereikbaarheid

Een goede bereikbaarheid voor het brengen en halen van uw caravan is voor u natuurlijk hartstikke gunstig. Moerstraten ligt aan de Westelijke kant van Roosendaal en schuin boven Bergen op Zoom. Moerstraten is heel goed bereikbaar, de locatie ligt tussen de A17, A58 en A4.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Stalling31. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is om uw object binnen een veilige en betrouwbare ruimte te stallen. Het is belangrijk dat u dit gevoel dan ook vanaf moment 1 bij ons krijgt. Op het moment dat u komt stallen bij Moerstraten is het belangrijk dat u duidelijke afspraken maakt over de schaderegeling, gasflessen en andere zaken omtrent het stallen. Goede persoonlijke communicatie is daarbij erg belangrijk, bij de locatiebeheerder van Stalling Moerstraten en door de klantenservice van Stalling31. Bijvoorbeeld op het moment dat u uw caravan als eerst brengt naar de locatie, voelt het goed als u een bevestiging krijgt als uw caravan daadwerkelijk in de stalling staat gestald.

Ook is het belangrijk te kijken naar hoe de locaties zijn afgesloten, is er controle door een alarmsysteem wat zorgt voor 24/7 surveillance? Stalling31 is hier heel nauwkeurig in. Ook de locatiebeheerder van de stallingen zijn getrainde ervaren chauffeurs met transportverzekeringen, zodat u weet dat uw object in goede handen is.  Daarbij is de customer experience het aller belangrijkste en treedt de klantenservice ongeacht welke reden op als actieve soldaat. Uw vragen kunnen hier 24/7 worden beantwoord. De voorwaarden van Stalling31 staan ook op onze pagina:  algemene voorwaarden.

Extra services


Als u het belangrijk vindt, of gewoon enorm handig als een stalling alles onder één dak biedt, hebben wij hieronder nog wat services geplaatst waar de kwalitatieve en professionele stalling Moerstraten aan kan voldoet.

  • Reparatie en onderhoud
  • Haal- en brengservice
  • Opslag Zomer en Winterbanden
  • Verwisselen van banden

Wilt u alvast uw plek reserveren op locatie Moerstraten? Dat kan via: klantenservice@stalling31.nl of bel 088 031 31 31.