Stalling Amsterdam voor al uw opslag!

Waar kun je je fiets, caravan en auto stallen in Amsterdam?

Amsterdam is de fietsstad van Nederland en van de wereld. Volgens schattingen zijn er in Amsterdam evenveel fietsers als inwoners. Naar schatting zijn er dat 880.000! Geen wonder dat de fiets alom vertegenwoordigd is in het straatbeeld. De straten en het verkeer in de hoofdstad van Nederland is dan ook goed aangepast aan fietsers. Ze domineren het verkeer in alle aspecten. Menige toerist laat zich verrassen door de onophoudelijke stroom van fietsende Amsterdammers.

De fiets wordt gebruikt vooral omdat je sneller ergens bent dan wanneer je de auto neemt. Het kost geen eurocent en het is goed voor de conditie. Alle reden dus om de fiets te nemen en zo de stad te trotseren. Hoe ga ja echter al deze fietsen opslaan? Dit is noodzakelijk om de overlast op de openbare plaatsen tegen te gaan. Daarvoor zijn er de fietsstallingen…

Amsterdam heeft vele stallingen voor fietsen die bovendien bewaakt worden 24/24. De gemeente Amsterdam investeert in stallingen. De eerste 24 uur is het stallen van je fiets volledig gratis. Zo bent u gerust dat uw fietst niet gestolen wordt. Indien je langer dan 24 uur wil stallen, dan betaal je voor de tweede en de derde dag €0,50 per dag. Daarna verhoogt het tarief naar € 2 per dag. Er is ook de mogelijkheid om brommers of scooters te stallen voor €1,5 per dag. De stallingen worden in opdracht van de gemeente Amsterdam beheerd.

Fietsenstallingen in Amsterdam

Fietspunt Beursplein
Fietspunt BG-terrein
Fietspunt Fietsflat
Fietspunt Fietsplatform
Fietspunt Fietspont
Fietspunt Pathé de Munt
Fietspunt Paradiso
Fietspunt Station RAI
Fietspunt Timorplein
Fietspunt Tolhuisplein
Fietspunt Station Zuid WTC
Meer informatie kan je vinden op de website van de Gemeente Amsterdam.

Bovendien is er materiaal beschikbaar op de meeste plaatsen om je fiets te herstellen en je elektrische fiets kan hier worden opgeladen. Er is een plan in uitvoering dat een substantiële verhoging van de capaciteit beoogt. In het plan staat dat tegen 2016 er 38.000 extra parkeerplaatsen voor fietsen moeten zijn. Indien je op zoek bent naar een plaats om scooter, brommer, moto of wagen op te slaan in

Autostalling bij Schiphol en Amsterdam

Amsterdam, kan je altijd een kijkje nemen op Marktplaats, hier vind je tal van aanbiedingen. Indien je met het vliegtuig op vakantie gaat, kan je op marktplaats ook zoeken naar een stalplaats voor je wagen in de buurt van de nationale luchthaven in Schiphol. Zo ben je snel in de luchthaven en ben je ook snel terug thuis.

Stalling bij Amsterdam van caravan, boot, camper of vouwwagen

Heb je nood aan een opslagplaats voor een camper of caravan? Dan vind je binnen 20 minuten van Amsterdam al een ruime stalplaats voor je materiaal. De Caravanstalling in Beemster is goed bereikbaar vanaf de snelweg A7 en ligt centraal in Noord-Holland. De stalhoogte is 4,00 meter waardoor zelfs de zeer ruime campers hier zonder problemen een veilig onderdak vinden. Alle info over deze stalling vind je op de website van stalling Amsterdam.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.