Stalling Amsterdam, de voor- en nadelen

Stalling Amsterdam, de voor- en nadelen
Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad is een toeristische trekpleister. Misschien verblijft u ook graag een (paar) maal per jaar in Amsterdam, voor een goede prijs? Een caravan of camper is dan een goede optie. U kunt uw camper echter niet het hele jaar op de gewilde, overvolle campings laten staan, dat is te duur en bovendien wil de eigenaar de plek aan anderen geven als u niet zelf kampeert.

Omdat de hoofdstad zo druk bezocht is laten veel Amsterdammers de stad graag achter zich in de zomer en kamperen is dan echt de verandering die je als Mokumer zoekt. Maar waar laat u de caravan buiten het seizoen? In gemeente Amsterdam mag net als in andere gemeenten een caravan niet langer dan 3 paar dagen aan de openbare weg staan, gekoppeld aan de auto, zodat u aan 1 parkeervergunning genoeg heeft. U zou de mobiele woning op uw oprit kunnen zetten, maar daar is hij onbeschermd. Tegen het weer, vandalisme of onbedoelde ongelukjes. Vaak keert de verzekering dan niet eens uit.

Voor beide partijen, Amsterdamse toeristen en zij die hun stad ontvluchten, is stallen van de camper of caravan eigenlijk een must, maar wat is nu een goede “stalling in Amsterdam” ?

Wij kunnen u vier locaties aanraden, bij: Stalling Almere, Stalling Alphen a/d RijnStalling Beemster en Stalling Zuidoostbeemster. Lees hieronder kort informatie over de stallingen, voor specifieke informatie over de locaties zelf, klik hierboven.

Stalling Alphen a/d Rijn
Vanaf deze “stalling Amsterdam” bent u met een halfuur bij zuidwest, bijv. bij camping Het Amsterdamse Bos. De stalling is met OV goed te bereiken, vanaf Amsterdam of Schiphol, als u uw camper komt halen.

De stalling is een aangepast tuinbouwcomplex voor het stallen van caravans, campers en boten. Er is geen mogelijkheid voor het opslaan van (camping)meubels.

Stalling Almere
Vanaf stalling Almere bent u in ca. 30 min bij elk van de 3 bekendste campings aan de noordoost zijde van gemeente Amsterdam: Camping Zeeburg, Gaasper Camping en City Camp

In dit aangepaste tuinbouwcomplex van 4,5 meter hoog, worden caravans, campers, auto’s, bussen old timers en boten gestald. Al is het verder weg dan Aarlanderveen, het is nog te bereiken met OV als u vanaf Schiphol een camper ophaalt. Het voordeel van deze stalling is dat u uw campingmeubels ook kunt opslaan in bijzonder ruime boxen en de beheerder het onderhoudt van uw object voor u regelt terwijl u gewoon thuis, misschien wel buiten Nederland, bent.

Stallingen Zuidoostbeemster
Op 2 minuten afstand van de van de A7, afslag 5, vind u de twee locaties van “stalling Amsterdam” in Zuidoostbeemster, bij Purmerend. De A7 verbindt de stalling met de Ringweg rond Amsterdam. Vanaf hier kunt u praktisch alle campings rond de stad bereiken.

Ook hier gaat het om aangepaste tuinbouwcomplexen, die opslag bieden voor caravan, camper, auto, aanhanger en boot. Op locatie I kunt u ook uw campingmeubels c.q. inboedel opslaan.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.