Coronavirus: Maatregelen van Stalling31

Snel, makkelijk en vaker uw object ophalen!

 

 

Bij Stalling31 bent u verzekerd van een goed beveiligde caravanstalling. Tijdens de beheerde openingstijden is er altijd een beheerder aanwezig. Om de openingstijden te verbreden en u meer mogelijkheden te geven om uw object te komen brengen, bieden wij bij een aantal stallingen self-servicetijden. Met behulp van  een pasjemobiele telefoon  of  een sleutel  kunt u buiten de beheerde openingstijden de slagboom of het hek van het terrein openen. Ontzettend handig, want zo kunt u ook buiten de beheerde tijden een haal- of brengafspraak maken.

Openingstijden met een self-servicetijden

Door de self-servicetijden kunnen wij ruimere openingstijden bieden. De self-servicetijden vindt u op de pagina van de locatie waar u wilt stallen bij de knop ‘Tijden en adres’. De self-servicetijden zijn lichtblauw gekleurd in het tijdschema.

Self-service regelen

De eerste keer dat u uw object bij ons komt brengen, leggen wij uit hoe u de slagboom of het hek zelf kunt openen. Alleen de eerste keer is het dus belangrijk om een afspraak tijdens beheerde tijden te maken. Daarna kunt u altijd ook tijdens de self-servicetijden een afspraak maken.