Snel, makkelijk en vaker uw object ophalen!

Stalling Zuidoostbeemster biedt optimale toegang tot het terrein door middel van self-servicetijden voor alle klanten. Ontzettend handig, want zo kunt u ook buiten de beheerde tijden een ophaal- of brengafspraak maken.

Hoe werkt het?
Geregistreerde klanten bij de stalling geven bij aanmelding hun mobiele telefoonnummer op. Dit mobiele telefoonnummer staat in ons systeem en wordt geprogrammeerd in de slagboom. Op het moment dat u naar het nummer van de slagboom belt, wordt uw nummer herkend en gaat de slagboom open. Controleer dus goed of u het juiste mobiele nummer heeft doorgegeven.

Waar moet u op letten?
Deze functie werkt alleen als u nummerherkenning aan hebt staan.

Bedien de slagboom met gemak
Het nummer van de slagboom is: 06-29595904. U belt dit nummer als u bij de locatie voor de slagboom staat. De slagboom herkent uw nummer en verbreekt meteen de verbinding, daarna gaan de lampjes van de slagboom knipperen en gaat de slagboom na ongeveer 20 seconden open.

Mocht de slagboom om technische redenen niet werken, dan kunt u het storingsnummer bellen. Het storingsnummer is: 06-50403601. Bel dit nummer alleen als u bovenstaande heeft geprobeerd maar het niet werkt.

Uw object op het terrein plaatsen
Houd u met parkeren rekening met de lengte van uw object ten opzichte van de parkeervakken. Zorg dat u uw object netjes in het vak plaatst zodat uw mede-staller hier geen last van heeft.

Veilig omgaan met de sleutel van uw (gemotoriseerde)object
Tijdens de self-servicetijden verwachten wij van onze klanten dat ze zelf voor een sleutel zorgen. Als u tijdens de beheerde tijden komt, heeft de locatiebeheerder een kluis waar uw sleutel altijd veilig opgeborgen ligt. Wilt u uw object toch graag tijdens self-servicetijden ophalen of brengen? Dan kunt u een sleutelkluisje met code op uw object monteren. Als u uw object tijdens self-servicetijden ophaalt, kan de beheerder de (reserve)sleutel in dit kluisje doen. Brengt u uw object tijdens self-servicetijden, dan kun u zelf de (reserve)sleutel in het kluisje doen. Wilt u graag een sleutelkluisje? Onze partner Van Vlierden Caravans kan dit voor u regelen. Bel naar: 0299 65 49 25 of kijk op de website: VanVlierdenCaravans.