Nieuw camper model Rimor Europe 69

Het Italiaanse model Rimor brengt een  nieuw paradepaardje van de camperbouwer LuanoCamp op de markt, namelijk de halfintergraal Rimor Europeo 69. Rimor valt onder de vlag van Trigano-groep.

Achterin staat een comfortabel Queensbed van 1,88 bij 1,365 meter en voorin een 4-persoonszithoek met een mooie bank aan de zijkant. Achterin vlak langs het Queensbed staan twee grote kledingkasten, deze zijn net zo hoog als de hoogte van de camper zelf. Deze hoek kan omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. De lengte hiervan is 2,20 bij 1,17 meter. De slaapkamer en badkamer zijn door een schuifdeur af te scheiden van de rest van de camper. De serie kreeg behalve een nieuw buitendesign ook een nieuw interieur. Het ziet er allemaal uizonderlijk, en solide uit en het uitrustingsniveau is mooi en duidelijk zichtbaar.

Kies je voor de zogenaamde Plus variant dan krijg je twee extra plekken om te slapen door montage van een elektrisch hefbed boven zitplaatsen, dit zijn een: een langsbank, dinettebank en draaibare cabinestoelen. Deze wagen is voorzien van vijf zitplaatsen met gordels. De badkamer is voorzien van een  douchecabine aan de linkerkant van de camper en een toilet met wastafel aan de rechterkant.

Kenmerken van de  halfintergrale Rimor Europeo 69

  • Maximaal toelaatbaar gewicht is 2.750 kilogram
  • laadvermogen is 750 kilogram
  • 7,35 meter lang
  • 2,30 meter breed
  • 2,94 meter hoog
  • Prijs van de Rimor Europeo is vanaf €61.870 euro

Bekijk de website van Rimor voor meer informatie.

Zorg dat uw camper veilig stalt binnen een professionele stalling. Zo heeft u grip en overzicht op uw camper!
Kijk voor een locatie bij u in de buurt: Locaties Stalling31.

 

 

 

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: