Reistips: Wat neemt u mee?

Reistips: Hoe pakt u als u op reis gaat met de caravan?

Het is zover! U hebt beslist om de wijde wereld te verkennen en trekt er gedurende een jaartje op uit met een caravan! Het kan ontzettend leuk zijn om met een caravan op reis te gaan, maar het is niet altijd eenvoudig om uw spullen in te pakken voor het vertrek.

Hoe pakt u dit aan en wat neemt u mee?

Basisbenodigdheden:
lucifers
eerste hulp kit
zaklamp
insectenspray
toilet papier
bescherming tegen de zon
voldoende water

Bekijk deze checklist.
Let op het gewicht!

Zorg er voor dat u de regelgeving goed kent want u moet er voor zorgen dat er geen overgewicht veroorzaakt wordt. Vaak wordt er door verzekeringsmaatschappijen regels opgelegd met betrekking tot het toegelaten gewicht. Als u deze toegelaten waarde overschrijdt, loopt u het risico dat je verzekering niet uitbetaalt als u een ongeluk hebt.

Gebruik licht servies. U hoeft zeker niet uw duurste servies in te pakken. Kies voor vierkante borden als het kan, omdat deze zich minder snel verplaatsen dan ronde. Zorg ook voor wegwerpborden, voor als u eens een tekort aan water hebt. Geen afwas nodig!

Als u een diepvriezer hebt in uw caravan kunt u best de voedingswaren in kleine platte zakjes invriezen. Dit neemt veel minder plaats in dan zakjes waar u zo maar alles in gooit. Kleinere porties zullen ook veel sneller ontdooid zijn en klaar om te gebruiken. Als u van plan bent op plaatsen te kamperen waar er elektriciteit voorzien is kunt u gebruik maken van een waterkoker. In andere gevallen moet u gebruik maken van een stevige ketel die u op uw gasvuur of op een open vuur kunt gebruiken.

Gebruik vierkante opbergdozen in uw koelkast en kasten. Ze stapelen makkelijke en nemen minder plaats in dan ronde. Een koelkast is meestal redelijk compact in een caravan dus is het handiger om opbergdozen te gebruiken die niet te veel plaats innemen. Gebruik plastic glazen en kopjes. Alles kan makkelijk verschuiven in een kast van een caravan. Om gebroken glazen en kopjes te vermijden kunt u kiezen voor plastic.

Zomer- en winterkleren. Als u het hele jaar rond wil trekken, gaat u zowel zomer- als winteroutfits nodig hebben. Plaats de kleren die u niet onmiddellijk nodig hebt onder zetels in op plaatsen die niet zo makkelijk bereikbaar zijn. Verpak uw kleding in plastic hoezen om ze tegen het stof te beschermen.

Als u uw caravan wilt verkopen kan dat vanaf nu gemakkelijk en voordelig, klik hier!

Kijk ook op: Reistips: reizen met uw caravan

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.