Caravanstalling in Den Haag

Op zoek naar een caravanstalling in de buurt van den Haag? Vergelijk hier alle opties!

De keuze van de juiste caravanstalling is essentieel. Er zijn vele zaken waar u best op let en die u best nagaat voordat u zomaar een opslagplaats uitkiest voor uw camper of caravan. Zo is het belangrijk dat u precies weet wanneer u uw materiaal kunt stallen en ophalen. Is de stalhouder flexibel? Of heeft u zich te houden aan bepaalde vaste tijdstippen in de week of in de maand. Wat is
de maximale stalhoogte? U wilt niet in de situatie terechtkomen dat u de stalling niet kan inrijden omdat uwcamper te groot is. Langs de andere kant kijkt u ook best naar wat de extra service is die u krijgt: stroomvoorziening, kuisgrief, herstel, onderhoud, etc… Wanneer u uw camper stalt, zorg
er dan zeker voor dat dit gebeurt in een ruimte die goed is geventileerd en voldoende droog is. Ziektekiemen en schimmels hebben zo niet de tijd om zich te ontwikkelen. Na het stallen is het ook belangrijk dat u makkelijk terug thuis geraakt indien u met de camper bent gekomen. Ga in dit geval even na hoe snel u van de stalling met het openbaar vervoer thuis geraakt.

Caravanstallingen bij Den Haag

De dichtstbijzijnde caravanstalling van Den Haag vindt u in Alphen aan den Rijn. Deze stalling ligt in de Randstad. Op zeer korte afstand van den Haag en biedt plaats aan caravans, campers, auto’s en boten op trailer. Deze luxe stalling bestaat uit een loods met een hoogte van 3,12 meter. Ze maakt gebruik van automatische beluchting en een doek tegen lichtinval. Op die manier is een constant klimaat gegarandeerd. In een half uurtje bereikt u deze stalling vanuit den Haag.

Ook kunt u terecht bij Stalling31 Zevenhuizen. Hier vindt u een hal en een kas die geen zonlicht doorlaat. Stalling31 Zevenhuizen is zeer centraal gelegen, vlakbij plaatsen als Rotterdam, Gouda, Zoetermeer en Den Haag. Bij deze stalling kunt u objecten stallen die tot 3 meter hoog zijn. Ook kunt u uw object laten poetsen en in de was laten zetten als u dat wenst.

Een andere optie is de stalling in Bleiswijk bij Rotterdam. Deze heeft de grootste stalhoogte tot 3,8 meter. U kunt hier terecht voor materiaal met grote afmetingen. Dit is de ideale locatie als u op zoek bent naar een stalling voor bussen en caravans met grote afmetingen. Bovendien ligt deze stalling vlak bij het centrum Elysium. Heeft u na een lange reis nood aan ontspanning, dan kunt u in het Elysium welnesscentrum terecht voor pure ontspanning. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied, vlakbij Rotterdam en wordt geschouwd als het mooiste wellnessresort voor totale ontspanning in Nederland!

Zit er geen geschikte locatie voor u tussen? Misschien vindt u dan een stalling op de locatie-overzichtspagina.

 

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: