Oldtimer liefhebber…

Stal uw oldtimer veilig bij Stalling31

De oldtimer Mazda 929 is een automodel van het Japanse merk Mazda. De 929 werd van 1973 tot 1998 verkocht in 4 generaties. Het model was nauw verwant met de Mazda Luce en werd ook verkocht als Efini MS-9.

Kor Groeneweg, één van Stallings31 klanten, heeft een liefde voor de oldtimer Mazda 929 coupé. Zijn liefde is ontstaan dankzij zijn vader, die eigenlijk meer een Ford-man was. Zijn vader kocht elk jaar een nieuwe Taunus, totdat hij slecht behandeld werd door de dealer. Via een Opel Kadett is hij bij een Mazda 1300 gekomen. Elke dag verzorgde Kor als jongen de auto en al snel had hij het virus zelf te pakken. Nadat Kor zijn rijbewijs had gehaald heeft hij meteen een 818 Sedan met lichte schade gekocht. Achteraf bleek dit een rij-lesauto van een rijschool te zijn, dus heeft Kor deze ingeruild voor een 818 Coupé.  In die Mazda heeft hij zelf jarenlang gereden en het mooie is dat deze Mazda nu van zijn zoon is!

Een fantastisch model

De 929 Coupé lag toen ver boven zijn budget, maar hij vond het een fantastisch model.
De Mazda 929 Coupé uit 1975 was toen de top van de Mazda-lijn: Luxe en compleet. Kor vertelt zijn verhaal  vol trots in het blad 'de Telegraaf'.
Wilt u uw eigen oldtimer ook veilig stallen binnen een professionele organisatie op 15 locatie's in Nederland?
Dan kunt u hier: Stalling31 locaties kijken waar de dichtstbijzijnde oldtimer stalling voor u ligt.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: