Meer caravans en campers verkocht

In de eerste drie maanden van 2016 werden in Nederland 24 procent meer nieuwe campers en 3,7 procent meer nieuwe caravans verkocht ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

BOVAG en brancheorganisatie Kampeer en Caravan Industrie (KCI) concluderen dat dit het vijfde opeenvolgende kwartaal is met verkoopgroei.

Er zijn dit jaar 356 nieuwe campers en 1.482 nieuwe caravans verkocht.

De vakhandel verkocht 2.388 tweedehands caravans. Ook groeide de verkoop van gebruikte campers met 19,3 procent tot 1.425 stuks. Deze groei komt na een lange periode van teruglopende verkoopcijfers.

Ook voor de Europese landen wordt kamperen aantrekkelijker en dus populairder. Met zo'n 550.000 caravans en campers blaast Nederland ook een aardig toontje mee op Europees niveau. Dit verkondigt KCI-voorzitter Leo Diepemaat.

Geef uw caravan of camper een veilige ruimte

Kunt u uw caravan of camper niet voor de deur plaatsen? Of vindt u het zoals veel van onze klanten riskant om uw object voor de deur te stallen? Dan kunt u uw object bij ons stallen.
Stalling31 biedt op 15 locaties in heel Nederland plaats voor het stallen van uw caravan of camper. Ook voor eigenaren van een boot, oldtimer, auto, aanhangwagen, vouwwagen en motor bieden wij een veilig onderdak. Daarnaast verlenen wij op onze locaties een optimale dienstverlening met extra services. U heeft niet alleen een professionele stalling voor uw caravan of camper, maar wij werken bijvoorbeeld ook samen met organisaties voor onderhoud en transport naar de gewenste locatie.

Neem een kijkje op de website Stalling31.
Op de pagina: Locaties Stalling31 kunt u uw postcode invoeren en vervolgens verschijnt de dichtstbijzijnde stalling boven aan op de pagina. Voor meer informatie over de stalling en het reserveren van een plek, klikt u op de stalling. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar onze klantenservice: 088-0313131 en zij beantwoorden al uw vragen.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.