Meer caravans en campers verkocht

In de eerste drie maanden van 2016 werden in Nederland 24 procent meer nieuwe campers en 3,7 procent meer nieuwe caravans verkocht ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

BOVAG en brancheorganisatie Kampeer en Caravan Industrie (KCI) concluderen dat dit het vijfde opeenvolgende kwartaal is met verkoopgroei.

Er zijn dit jaar 356 nieuwe campers en 1.482 nieuwe caravans verkocht.

De vakhandel verkocht 2.388 tweedehands caravans. Ook groeide de verkoop van gebruikte campers met 19,3 procent tot 1.425 stuks. Deze groei komt na een lange periode van teruglopende verkoopcijfers.

Ook voor de Europese landen wordt kamperen aantrekkelijker en dus populairder. Met zo'n 550.000 caravans en campers blaast Nederland ook een aardig toontje mee op Europees niveau. Dit verkondigt KCI-voorzitter Leo Diepemaat.

Geef uw caravan of camper een veilige ruimte

Kunt u uw caravan of camper niet voor de deur plaatsen? Of vindt u het zoals veel van onze klanten riskant om uw object voor de deur te stallen? Dan kunt u uw object bij ons stallen.
Stalling31 biedt op 15 locaties in heel Nederland plaats voor het stallen van uw caravan of camper. Ook voor eigenaren van een boot, oldtimer, auto, aanhangwagen, vouwwagen en motor bieden wij een veilig onderdak. Daarnaast verlenen wij op onze locaties een optimale dienstverlening met extra services. U heeft niet alleen een professionele stalling voor uw caravan of camper, maar wij werken bijvoorbeeld ook samen met organisaties voor onderhoud en transport naar de gewenste locatie.

Neem een kijkje op de website Stalling31.
Op de pagina: Locaties Stalling31 kunt u uw postcode invoeren en vervolgens verschijnt de dichtstbijzijnde stalling boven aan op de pagina. Voor meer informatie over de stalling en het reserveren van een plek, klikt u op de stalling. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar onze klantenservice: 088-0313131 en zij beantwoorden al uw vragen.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: