Camperen in de buurt van Woudrichem?

Kamperen in de buurt van Woudrichem kan voor het brengen of na ophalen van uw object. Maak er eens een leuk uitje van of overnacht een nachtje op een camping in de regio Woudrichem en Sleeuwijk. Wij hebben hier op een rijtje gezet wat er hier allemaal te doen is en waar u de camping kunt vinden.

Wat te doen in Woudrichem
Woudrichem is een oude vestingstad die tussen Sleeuwijk en Rijswijk in ligt. Het dorp ligt in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van de grens tussen Noord-Brabant en Zuid Holland en is een gezellige plek waar u van alles kunt doen. Zo kunt u er een kijkje nemen in de historische stadshaven of een wandeling maken door de stad zelf. De stad bestaat al sinds voor de dertiende eeuw en dat is te zien, al is het oudste gebouw dat er nu nog staat uit 1580 namelijk de gevangenpoort. En bent u het wandelen een beetje zat dan kun je natuurlijk ook altijd heerlijk gaan winkelen of naar de bioscoop. Bekijk onze locatie en stallingspakketten Camperstalling Woudrichem.

Uit eten in Woudrichem
Wilt u uit eten in Woudrichem? Dan heeft u ruim de keuze. Alleen dit restaurant is toch wel heel bijzonder: Restaurant ‘t Oude Raedthuis op de Hoogstraat 47 heeft een onwijs lekkere menukaart, met voorgerechten als gerookte schotse zalm of lamsham en als hoofdgerecht varkenshaas of kip in ‘t pannetje. Het restaurant is gevestigd in een pand waarvan de eerste steen gelegd werd in 1592.

Wat te doen in Sleeuwijk
Sleeuwijk bestaat al zeker sinds 1266, dat maakt deze stad in de provincie Noord Brabant dus aardig oud. Ook hier kunt u flink wat van die oudheid zien. Zo is er in Sleeuwijk het Oude Kerkje aan Kerkeinde 31. Dit kerkje heeft muurwerk uit de 16de en 17de eeuw. Verder zijn er twee poldermolens en een woonhuis met een smidse.

Ook interessant is Fort Altena, een fort uit de 19de eeuw aan de Uppelse dijk.Tegenwoordig is het een rijksmonument dat je kan bezoeken op woensdag en zaterdag. Verder kun je ook in Sleeuwijk naar alle hartenlust winkelen, is er een zwembad en kunt u er naar de bioscoop.

Uit eten in Sleeuwijk
Wilt u uit eten in Sleeuwijk dan hebben wij de perfecte keuze voor u; Laperla is een Italiaans restaurant op de Esdoornlaan 16. Hier kunt u heerlijke pizza’s en pasta’s bestellen naar echte originele Italiaanse recepten.

Camping in de buurt van Sleeuwijk en Woudrichem
Naast de mooie historische haven staat kampeervereniging de Mosterdpot. Het is een gezellige familie camping waar u gezellig kunt fietsen, kunt vissen en kan zwemmen en varen. De camping is vrij goedkoop en het zeker waard. Bekijk ook onze Caravanstalling Woudrichem.

Vergeet met alle leuke activiteiten die er te doen zijn niet uw caravan op te halen of te brengen naar Stalling31!

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: