Stalling in Limburg

Op zoek naar een Caravanstalling Limburg? Wij vergeleken de opties!

Ben je uit Limburg en ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare stalling om je caravan of camper te stallen? Lees dan vooral verder voor de beste caravanstalling in Limburg. Hier worden de verschillende opties vergeleken voor het stallen van caravan, camper, vouwwagen.

Stalling in Bergen
De stalling in Bergen is gelegen in het noorden van Limburg in het dorpje Well aan de Maas, vlak naast het recreatiepark ’t Leukermeer in de driehoek Eindhoven-Venlo-Nijmegen. Ze is zeer makkelijk te bereiken via de Rijksweg N271. In 40 minuten is de opslag van uw caravan hier mogelijk vanuit Venlo, Venray, Boxmeer, Nijmegen en Helmond. En over de grens in Duitsland: Weeze, Kevelaer en Geldern. De opslagruimte wordt door zijn centrale ligging ook gebruikt als standplaats voor ambulance diensten. Er is hier voldoende ruimte voor een heel aantal caravans. Bezoek na de opslag van uw caravan zeker eens het Leukermeer . In dit vakantiepark kan je naar hartenlust ontspannen, sporten en relaxen. Voor de kinderen zijn er de speelterreinen. Wie beschikt over een boot die kan terecht in de jachthaven. Ook voor wie van waterporten houdt zijn er heel wat opties: kano, kajak, waterfietsen, wakeboarden, banaanvaren en een sloeptocht behoren tot de opties. Voor degene die het liever droog houden zijn er avontuurlijke tochten, fitness, tennis, beachvolleybal, of badminton. Je kan in het leukermeer ook perfect kamperen in de comfortabele camping met alle voorzieningen die je maar wil. Zie de locatiepagina met stallingspakketten: Stalling Bergen.

Stalling in Nederweert
Een andere caravanstalling in Limburg is die van Nederweert. Deze luxe stalling in het zuiden van Nederland is een voormalige agrarische loods en biedt plaats aan caravans, campers, auto’s en boten tot een hoogte van 4 meter. Je materiaal is hier in goede handen. De ruimte is namelijk dubbel geïsoleerd en voorzien van ramen met dubbel glas. De loods kan optimaal geventileerd worden waardoor het binnenklimaat beheersbaar is. De stalling is gelegen in een woonomgeving nabij de bebouwde kom en is bereikbaar via de A2. Op minder dan 40 minuten bereik je vanuit Maastricht deze stalling. Nederweert heeft veel natuurpracht. Zo bevindt het Nationaal Park De Groote Peel, het Weerterbos en het vennengebied Sarsven en De Banen zich op het grondgebied van Nederweert. In deze natuurgebieden bevinden zicht vele planten en dieren die beschermd dienen te worden. Er is in het Weerterbos een uitkijktoren geplaatst. Hiermee kunnen de edelherten geobserveerd worden die hier aanwezig zijn. De ideale plaats voor een natuurwandeling kan je hier dus vinden. Zie de locatiepagina met stallingspakketten: Stalling Nederweert.

Let er voor de veiligheid bij het stallen op dat het campinggas, de benzine, de olie en andere gevaarlijke materialen verwijderd zijn. Verwijder ook best al je waardevolle spullen uit de camper. Geen buit, geen dief!

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: