Trend in caravanland: Klein maar fijn

2016 Trend in caravanland: De mini-caravan
“Wie het kleine niet eert…” De mini-caravan is in 2016 een trend onder, enerzijds de wat jongere stellen en anderzijds de wat oudere tentkampeerders. Het grote voordeel van deze kleine kanjers is dat er geen moeite meer gedaan hoeft te worden om een tent op te zetten. Er past namelijk een compleet tweepersoonsbed in de mini-caravan én soms zelfs een hele keuken! Daarnaast is er geen aanhanger bewijs nodig, geen extra spiegels, hij past achter elke auto met een trekhaak en is makkelijk onder de carport of in de garage te parkeren.

Kortom: maximaal gemak en comfort voor een minimale grootte.  

Stalling31 licht drie mini-caravans voor u uit:

Tab Teardrop 320 RS
Dit Offroad model heeft een volledige keuken met alles erop en eraan en is van alle gemakken voorzien. Ook beschikbaar in een basismodel en een Metropolis- of Mexican Sunset uitvoering. Zie: Tab Teardrop 320 RS voor meer informatie.  

Tab Teardrop 320 RSTab Teardrop 320 RS 1Tab Teardrop 320 RS, 3


Gobanna 1500B Brake
Ook beschikbaar in groen, blauw en paars, met eigen stroomvoorziening, gasvoorziening, koelbox, watertank, radio voorbereiding en schuiframen met hor én verduistering. Voor meer informatie, zie: Gobanna 1500B Brake.

Gobanna 1500B BrakeGobanna 1500B Brake, 2Gobanna 1500B Keuken 450


 

Shelter Basic
Deze mini-caravan is geheel zelf samen te stellen. Standaard voorzien van een elektrische koelkast, zitplaats voor zes personen, slaapplaats voor twee personen. Uit te breiden met bijvoorbeeld vloerverwarming en een complete binnen-/ en buitenkeuken. Uw eigen ontwerp kan op de buitenkant gecoat worden. Dit ‘pimpen’ is trouwens ook een trend dit jaar.
Voor meer informatie over de Shelter, zie: Shelter Basic.    

Basic Shelter 2Kip-shelter-binnenkantshelter coating


 

Stalling31 mocht laatst nog een mini-caravan verwelkomen in één van de stallingen!
Wellicht binnenkort ook die van u? Bekijk hier onze locaties: Stalling31 locaties.

 

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: