Caravanstalling reserveren?

Bij stalling31 kunt u online reserveren indien er plaats over is. Als er geen plaats is, wordt dit aangegeven op de website. U kunt in dat geval via de klantenservice beter geïnformeerd worden, en waarschijnlijk toch een oplossing vinden. Als de stalling helemaal bezet is kan de klantenservice altijd een alternatief als oplossing voor u aandragen.

Er zijn verschillende stallingspakketten die aansluiten op uw behoeften. Sommige mensen halen hun object vaker uit de stalling dan een ander, hier is dan ook het stallingsbudget op gebaseerd. De prijs wordt ook berekend aan de hand van de lengte van uw object. De lengte staat meestal op uw kentekenbewijs aangegeven. Mocht de lengte niet zijn vermeld, dan wordt die ter plekke gemeten.

U kunt online als volgt reserveren:

  1. Selecteer het gewenste stallingspakket.
  2. Vul uw persoonsgegevens in
  3. Maak de reservering
  4. Het stallingscontract wordt automatisch naar u gemaild.

De enige manier waarop u kunt betalen is per automatische incasso. Vul uw bankgegevens na het ontvangen van uw stallingscontract in. U krijgt daarna alle instructies toegestuurd via de bevestigingsmail. De ingangsdatum van uw contract gaat meteen in, en na afloop van het contract meteen na verlenging.

U krijgt alle informatie over de factuur per email toegezonden. Als u niet in Nederland woont , dan krijgt u de factuur met de gegevens van onze bank zodat u het geld kunt overmaken.

  • Het contract voor een stallingspakket duurt 1 jaar
  • Een contract voor opslagpakketten duurt ten minste 1 maand.

Indien u wilt opzeggen kunt u dat schriftelijk of per email gebeuren. Het opzegtermijn voor het stallingspakket is op zijn minst één maand voordat het contract afloopt. Dezelfde periode van één maand voor afloop van het contract geldt ook bij opslagpakketten.

 

Ga naar: de locaties om te kijken welke locatie bij u in de buurt zit.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: