Gemakkelijk halen en brengen van uw caravan

Het ophalen of brengen van uw caravan kan echt een feest worden, door er een dagje uit van te maken of een nacht op een camping in de buurt te verblijven. Maar, wat is er allemaal te doen in Alphen aan den Rijn en omstreken? En wat zijn de beste campings in de buurt?

Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn is een groot dorp in Zuid Holland. Het dorp ligt aan een meer, de Zegersloot. Bij de zegersloot kunt u van alles doen. Zo is er bijvoorbeeld een golfbaan, een stuk bos waar highlander koeien vrij rondlopen en is er een waterpark waar u kunt (leren) waterskiën en boarden. U doet er ongeveer een uur over om, om het meer heen te lopen en er is een dagcamping waar u gezellig kunt picknicken of kunt barbecueën als het niet te droog is.

Verder is er een zwembad, twee bioscopen en kunt u bijvoorbeeld vogelpark Avifauna bezoeken op Hoorn 65. Dit vogelpark heeft meer dan 1800 vogels en een enorme speeltuin. Verder heeft het park ook een restaurant waar u kunt eten zonder het park te betreden. Vindt u geschiedenis leuker dan kunt u op bezoek gaan bij het Archeon op de archeonlaan 1. Dit park draait compleet om de oertijd, de Romeinse tijd en de middeleeuwen en is zeker aan te raden als u kinderen heeft.

Wilt u uit eten in Alphen aan den Rijn, ga dan zeker op bezoek bij de Gelaarsde kat. Dit familie restaurant heeft een onwijs lekkere dip waar alle Alphenaren verslaafd aan zijn. Ze verkopen vooral vlees en vis gerechten, maar hebben ook een aantal heerlijke vegetarische gerechten.

Aarlanderveen
Wilt u toch liever alleen vegetarisch of veganistisch, ga dan naar Het Oude Rechthuis. Dit geweldige restaurant is te vinden in Aarlanderveen op Dorpsstraat 40 en verkoopt heerlijke gerechten die u echt eens moet proberen.

Natuurlijk kunt u in de hele regio vele fiets- en wandelroutes vinden die u door het prachtige polderlandschap leiden. Wilt u overnachten op een camping in de buurt van Alphen aan den Rijn en Aarlanderveen wanneer u uw caravan komt ophalen of brengen? Dan hebben wij hier een leuk lijstje voor u van de beste campings in de buurt.

Mini Camping Polderflora op het Rietveldsepad 48. Deze mini camping ligt dichtbij Alphen aan den Rijn en is klein, maar fijn. De camping is van de familie Vergeer die het onwijs leuk zal vinden u voor een nacht op de camping te hebben. In de buurt van Aarlanderveen kunt u terecht bij Kampeerhoeve Koole. Deze kampeerhoeve ligt op de Hogedijk 6 in Noorden, een dorp niet ver van Aarlanderveen. Het is er heerlijk groen en in de omgeving valt veel te doen zoals fietstochten en wandelroutes.

Vergeet met alle leuke activiteiten die er te doen zijn niet uw caravan op te halen of te brengen naar Stalling31!

Bekijk onze locatiepagina: Stalling Alphen aan den Rijn

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.