Voorstellen Stalling Alphen aan de Rijn

Even voorstellen: Stalling31 Alphen aan den Rijn

Tot voor kort kweekten wij, de familie Kroon, rode rozen in onze kassen, maar vanwege de economische crisis ging dit niet langer goed . We zijn op zoek gegaan naar een andere vorm van inkomsten. Gezocht werd naar iets wat bij ons past en waarbij we de bestaande kassen konden gebruiken.

In Maart 2012 hadden we dat gevonden en in samenwerking met Stalling31 zijn we gestart met de caravanstalling in onze kassen. Onze stalling bevindt zich op korte afstand, net even buiten Alphen aan den Rijn, in Aarlanderveen. Uit ons eigen dorp kwamen al snel de eerste klanten.

Mede door de professionele website van Stalling31 en het flyeren door ons in de omliggende omgeving groeide het aantal klanten al snel en stonden er in het najaar van 2012 al ruim 80 objecten. Op dit moment komen er steeds meer klanten bij en verwelkomen we de 125e klant. In het afgelopen jaar hebben we na de startperiode de openingstijden flink verruimd, wij zijn altijd dichtbij doordat we ook geopend zijn voor onze naastgelegen bloemen kado-shop.
Het ophalen en brengen van de caravans en andere voertuigen verloopt heel goed, mede omdat de openingstijden zo ruim zijn. De mensen met een baan komen vaak in de avond en de wat ouderen komen meestal overdag en nemen ook nog wel eens een bloemetje mee uit onze bloemen kado-shop.

Leuk is de grote variatie van de objecten, zo staat er een tuk-tuk uit China, verschillende merken oldtimers, boten, een catamaran, diverse soorten en maten caravans en natuurlijk prachtige campers.
Wij vinden het erg plezierig om de verhalen te horen van de mensen die de caravan of camper komen stallen of ophalen. Het contact met de klanten ervaren wij als zeer prettig.

Wij hopen dit jaar nog veel meer nieuwe klanten te kunnen verwelkomen, we hebben de ruimte!
Een tweede kas is hiervoor klaargemaakt. Onze 1e kas is gereserveerd voor de campers en auto’s omdat deze op stroom moeten staan, hier hebben wij diverse nieuwe stroompunten voor gerealiseerd.

Wij hopen dat alle klanten tevreden zijn en we zien u graag komen!

Groeten uit Aarlanderveen

John en Mariko Kroon
René en Mary Kroon

p.s Voor meer informatie over Alphen aan den Rijn, bekijk deze pagina: Stalling Alphen-aan-den-rijn

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: