Voorstellen Stalling Alphen aan de Rijn

Even voorstellen: Stalling31 Alphen aan den Rijn

Tot voor kort kweekten wij, de familie Kroon, rode rozen in onze kassen, maar vanwege de economische crisis ging dit niet langer goed . We zijn op zoek gegaan naar een andere vorm van inkomsten. Gezocht werd naar iets wat bij ons past en waarbij we de bestaande kassen konden gebruiken.

In Maart 2012 hadden we dat gevonden en in samenwerking met Stalling31 zijn we gestart met de caravanstalling in onze kassen. Onze stalling bevindt zich op korte afstand, net even buiten Alphen aan den Rijn, in Aarlanderveen. Uit ons eigen dorp kwamen al snel de eerste klanten.

Mede door de professionele website van Stalling31 en het flyeren door ons in de omliggende omgeving groeide het aantal klanten al snel en stonden er in het najaar van 2012 al ruim 80 objecten. Op dit moment komen er steeds meer klanten bij en verwelkomen we de 125e klant. In het afgelopen jaar hebben we na de startperiode de openingstijden flink verruimd, wij zijn altijd dichtbij doordat we ook geopend zijn voor onze naastgelegen bloemen kado-shop.
Het ophalen en brengen van de caravans en andere voertuigen verloopt heel goed, mede omdat de openingstijden zo ruim zijn. De mensen met een baan komen vaak in de avond en de wat ouderen komen meestal overdag en nemen ook nog wel eens een bloemetje mee uit onze bloemen kado-shop.

Leuk is de grote variatie van de objecten, zo staat er een tuk-tuk uit China, verschillende merken oldtimers, boten, een catamaran, diverse soorten en maten caravans en natuurlijk prachtige campers.
Wij vinden het erg plezierig om de verhalen te horen van de mensen die de caravan of camper komen stallen of ophalen. Het contact met de klanten ervaren wij als zeer prettig.

Wij hopen dit jaar nog veel meer nieuwe klanten te kunnen verwelkomen, we hebben de ruimte!
Een tweede kas is hiervoor klaargemaakt. Onze 1e kas is gereserveerd voor de campers en auto’s omdat deze op stroom moeten staan, hier hebben wij diverse nieuwe stroompunten voor gerealiseerd.

Wij hopen dat alle klanten tevreden zijn en we zien u graag komen!

Groeten uit Aarlanderveen

John en Mariko Kroon
René en Mary Kroon

p.s Voor meer informatie over Alphen aan den Rijn, bekijk deze pagina: Stalling Alphen-aan-den-rijn

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.