Stalling31 in de weer

Drukte bij Stalling31 in 2013
Na een slechte start van het voorjaar, met betrekking tot het weer en daarmee dus ook de ophaalaanvragen, kwam het in de zomer toch goed op gang. Er zijn inmiddels al bijna 6000 (5987) objecten klaargezet dit jaar. Dit waren er vorig jaar net iets meer dan 5000 rond deze tijd.

Deze zomer hebben we ook twee nieuwe stallingen mogen openen. Deze zijn te vinden in Appelscha en Ruurlo. Door het openen van deze twee stallingen hebben we een nog betere landelijke dekking gekregen.

Stalling31 is aanwezig geweest bij de KCK-Beurs Gebruikte Caravans 2013. Dit is een beurs in Zeewolde die georganiseerd wordt door de KCK (Kampeer en Caravan Kampioen) van de ANWB. Hier hebben mensen de mogelijkheid om tweedehands caravans te kopen en te verkopen. Dit is een druk bezochte beurs. In twee dagen tijd zijn hier meer dan 5000 bezoekers geweest. We hebben hier onze locaties gepromoot bij de geïnteresseerde bezoekers.

Wist u dat u, bij eventuele verkoop van u caravan, gratis gebruik kunt maken van Verkoop uw caravan. U kunt hier alle informatie met betrekking tot u caravan invoeren en zelf foto’s van de caravan uploaden.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: