De klant aan het woord II

Klant aan het woord: Familie Sol.

Familie Sol, Stalling Alphen aan den Rijn, stalt camper en motor. Toevallig kwam Nico Sol terecht bij de Stalling in Aarlanderveen. Erg blij is hij dat hij dit adres van een buurvrouw kreeg die weleens bloemen koopt in de naastgelegen shop. "De stalling en de vriendelijkheid van de mensen daar bevalt erg goed". 

Nico en Adriënne Sol gaan erg vaak met de camper op pad. Wanneer er vrije tijd is gaan zij op reis met de camper. Zelfs ook alle weekenden in de winter! Zo reizen zij door heel Nederland en zoeken tijdens de tocht de strandjes langs de rivieren en de leuke plaatsjes op. Ook over de grenzen in Frankrijk, België en Duitsland komen zij in leuke stadjes en zetten de camper het liefs op vrije plekjes in de natuur. Alhoewel het officieel in het buitenland niet altijd is toegestaan zorgt het nooit voor problemen, en wordt ook weleens op het dorpsplein overnacht. Zo wordt snel contact gelegd met de lokale bevolking. 'Erg leuk!

Op de campings komt de familie Sol liever niet, het liefst trekken ze elke dag weer verder of het weer moet onwijs mooi zijn, dan wordt het verblijf een paar dagen verlengd.

Zoals afgelopen mei, erg bijzonder was de reis naar het Gypsyfeest. Met de camper komen we overal, vertelt Nico Sol. Ik ga al met de camper op pad sinds mijn 18e levensjaar. Ik ben begonnen met een volksbusje en daarna werd een steeds luxere en groter camper aangeschaft. Tot de camper 8 meter lang was, toen ben ik teruggegaan naar de camper die ik nu heb, van 6 meter. Deze camper bevalt heel goed en hiermee kan ik door alle stadjes rijden en bijna op ieder plekje staan.

Afgelopen mei zijn we naar het Gypsyfeest in St. Maries de La Mer geweest. Romanies, Manouches, Tziganes en Gitans komen bijeen vanuit heel Europa en zelfs van daarbuiten. De mensen kamperen 8 tot 10 dagen allemaal op de straten, de pleinen en het strand. Erg bijzonder om dit mee te maken.

Na terugkomst van de reizen wordt de motor opgehaald die op ons in de stalling wacht. De motor wordt dan weer gebruikt om naar het werk te rijden en ook wel voor recreatief gebruik. De camper gaat dan weer heel even de stalling in.

Kijk ook hier voor andere klantverhalen: Klant aan het woord

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.