De klant aan het woord I

De klant aan het woord: Familie Damsteegt

Familie Damsteegt, Stalling Woudrichem, Caravan (Knaus)

Deze familie is één van onze allereerste klanten, zij stallen al sinds augustus 2002 hun caravan in de stalling in Woudrichem.

De zomervakantie van de familie Damsteegt voor dit jaar is al gepland, drie weken heerlijk naar Zuid-Frankrijk het mooie weer tegemoet. Voorheen gingen zij met het hele gezin, dit jaar gaat hun oudste zoon niet meer mee en gaan ze voor het eerst met z’n drieën op pad.
Meestal gaan ze naar twee verschillende campings en verblijven daar dan ruim tien dagen voordat zij naar de volgende camping vertrekken.

De heer Damsteegt vertelt: “Het is fantastisch om met de caravan op pad te gaan, je hebt in feite je ‘eigen’ huisje bij je dat in alle luxe voorziet. We gaan graag naar plekken waar het mooi weer is en daarom zijn landen als Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië favoriet. De zon is voor ons echt een vereiste voor een geslaagde vakantie. Een heel mooi gebied om op vakantie te gaan is de Provence, dit gebied willen wij andere kampeerliefhebbers van harte aanbevelen”.

Buiten de zomervakantie, gaat de familie namelijk ook regelmatig een lang weekend weg met de caravan. Deze uitjes hangen vooral af van het weer in Nederland, maar de echte vakantie richting de zon staat in ieder geval al gepland!
Dan is het een groot voordeel om de caravan te stallen onder het pluspakket. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om de caravan een onbeperkt aantal keren per jaar op te halen zonder extra kosten.

Tip
Als tip wil dhr. Damsteegt nog meegeven om in Frankrijk een gemeente camping te boeken, een zogenaamde municipal. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. De camping beschikt zelf niet over een zwembad of sportvelden, maar deze liggen ernaast. En daar kan voor een zeer kleine vergoeding gebruik van worden gemaakt.

Lees meer klantverhalen: Stalling31, klant aan het woord.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.