De klant aan het woord I

De klant aan het woord: Familie Damsteegt

Familie Damsteegt, Stalling Woudrichem, Caravan (Knaus)

Deze familie is één van onze allereerste klanten, zij stallen al sinds augustus 2002 hun caravan in de stalling in Woudrichem.

De zomervakantie van de familie Damsteegt voor dit jaar is al gepland, drie weken heerlijk naar Zuid-Frankrijk het mooie weer tegemoet. Voorheen gingen zij met het hele gezin, dit jaar gaat hun oudste zoon niet meer mee en gaan ze voor het eerst met z’n drieën op pad.
Meestal gaan ze naar twee verschillende campings en verblijven daar dan ruim tien dagen voordat zij naar de volgende camping vertrekken.

De heer Damsteegt vertelt: “Het is fantastisch om met de caravan op pad te gaan, je hebt in feite je ‘eigen’ huisje bij je dat in alle luxe voorziet. We gaan graag naar plekken waar het mooi weer is en daarom zijn landen als Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië favoriet. De zon is voor ons echt een vereiste voor een geslaagde vakantie. Een heel mooi gebied om op vakantie te gaan is de Provence, dit gebied willen wij andere kampeerliefhebbers van harte aanbevelen”.

Buiten de zomervakantie, gaat de familie namelijk ook regelmatig een lang weekend weg met de caravan. Deze uitjes hangen vooral af van het weer in Nederland, maar de echte vakantie richting de zon staat in ieder geval al gepland!
Dan is het een groot voordeel om de caravan te stallen onder het pluspakket. Hiermee hebben zij de mogelijkheid om de caravan een onbeperkt aantal keren per jaar op te halen zonder extra kosten.

Tip
Als tip wil dhr. Damsteegt nog meegeven om in Frankrijk een gemeente camping te boeken, een zogenaamde municipal. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. De camping beschikt zelf niet over een zwembad of sportvelden, maar deze liggen ernaast. En daar kan voor een zeer kleine vergoeding gebruik van worden gemaakt.

Lees meer klantverhalen: Stalling31, klant aan het woord.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: