Klant aan het woord

Heer en mevrouw Kuin, Stalling Beemster 1, Camper (Rapido 749 Mercedes sprinter 313cdi)

Na een aantal verre reizen te hebben gemaakt naar Afrika en Amerika met een gehuurde camper aldaar, besloten de heer en mevrouw Kuin een eigen camper aan te schaffen. Sinds vijf jaar staan zij nu gestald op onze locatie in Beemster.

Vorig jaar zijn ze naar Corsica afgereisd, een echte aanrader aldus mevrouw Kuin. Voor dit jaar is er nog geen definitief besluit genomen maar wellicht wordt het Sardinië. Daar hebben zij goede verhalen over gehoord. Zij gaan meestal vijf of zes weken op pad met de camper, het liefst naar landen waar het mooi weer is. Zo zijn zij al in Portugal, Spanje, Italië en Frankrijk geweest met hun camper.

Zij verblijven dan twee tot drie dagen op dezelfde plek, zodat meneer Kuin ondertussen de mogelijkheid heeft om de omgeving op de fiets te verkennen. Daarna trekken ze weer verder naar de volgende camping.

Weekendjes weg met de camper doen zij niet, maar willen dat in de toekomst wel gaan doen. Zij zijn lid van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) en daarmee kunnen zij profiteren van allerlei acties en kortingen.

Interesse voor meer verhalen? Kijk hier: Klant aan het woord.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.