Klant aan het woord

Heer en mevrouw Kuin, Stalling Beemster 1, Camper (Rapido 749 Mercedes sprinter 313cdi)

Na een aantal verre reizen te hebben gemaakt naar Afrika en Amerika met een gehuurde camper aldaar, besloten de heer en mevrouw Kuin een eigen camper aan te schaffen. Sinds vijf jaar staan zij nu gestald op onze locatie in Beemster.

Vorig jaar zijn ze naar Corsica afgereisd, een echte aanrader aldus mevrouw Kuin. Voor dit jaar is er nog geen definitief besluit genomen maar wellicht wordt het Sardinië. Daar hebben zij goede verhalen over gehoord. Zij gaan meestal vijf of zes weken op pad met de camper, het liefst naar landen waar het mooi weer is. Zo zijn zij al in Portugal, Spanje, Italië en Frankrijk geweest met hun camper.

Zij verblijven dan twee tot drie dagen op dezelfde plek, zodat meneer Kuin ondertussen de mogelijkheid heeft om de omgeving op de fiets te verkennen. Daarna trekken ze weer verder naar de volgende camping.

Weekendjes weg met de camper doen zij niet, maar willen dat in de toekomst wel gaan doen. Zij zijn lid van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) en daarmee kunnen zij profiteren van allerlei acties en kortingen.

Interesse voor meer verhalen? Kijk hier: Klant aan het woord.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: