Stalling binnen Noord-Holland

Vind uw caravanstalling binnen Noord-Holland.

Ben je ook op zoek naar een plaats om je caravan te stallen in Noord Holland? Woon je in Noord-Holland en zoek je een stalling dicht bij huis voor je camper, caravan, vouwwagen op boot op trailer? Lees dan vooral verder. Hier worden de verschillende mogelijkheden vergeleken en geanalyseerd. De juiste keuze van een stalling is essentieel. Je wilt dat je caravan in goede handen is en de zorgen krijgt die het verdient. Het zou zonde zijn moest je na een jaar je caravan gesteld te hebben, terug te komen en je caravan vol schimmel te zien staan, de ruiten gebroken en alles gestolen.

Caravanstalling Beemster

Deze stalling is gelegen in de deelgemeente Zuidoostbeemster. Ze is centraal gelegen in Noord-Holland en bijgevolg goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Purmerend, Volendam, Zaanstad en Hoorn in minder dan 30 minuten. Het is mogelijk om te stallen tot 3,7 meter hoog. Grote megabussen en hoge campers kunnen dus zonder problemen opgeslagen worden op deze locatie. De stalling gebeurt op een modern tuinbouwcomplex. De stalling is voorzien van een systeem van automatische beluchting en een beschermdoek om de inval van schadelijke zonnestralen tegen te gaan. De stallingsvakken zijn 6,4 meter breed. Je hebt de keuze uit verschillende stallingspaketten naargelang je noden. Voor 10 euro extra kan je je caravan onbeperkt komen ophalen en beschik je over een ruime plaats. Voor nog eens 11 euro extra is er stroom voorzien. Kijk hier: Stalling Beemster.

Caravanstalling Hoorn

Deze luxe stalling bevindt zich in Noord-Holland op nog geen 8 km van Hoorn en is goed bereikbaar vanaf de A7. Heerhugowaard en Alkmaar liggen dicht bij de stalling in Hoorn. Met een opslaghoogte tot 4 meter kan het meeste materieel zonder problemen worden opgeslagen. De voormalige agrarische loods is goed geventileerd en volledig droog, waardoor je zeker bent dat je materiaal in goede handen is. Bovendien is hoorn zeker een bezoekje waard: je kan gedurende het hele jaar tal van evenementen beleven, wandelingen doen in de binnenstad en in de haven of gewoon genieten van de kunst en cultuur die de musea te bieden hebben. Meer info over dit pareltje van Noord-Holland kan je vinden op de website: Stalling31. Meer informatie over onze stallingslocatie, ga naar: Stalling Hoorn.

Caravanstalling Heerhugowaard

Deze middelgrote caravanstalling ligt in het noorden van Noord-Holland. Je kan deze stalling bereiken via de provinciale wegen N241, N507 en N242. Deze plaats kan je ook goed met de trein bereiken. Binnen de 40 minuten is de stalling bereikbaar vanuit Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Schagen, Enkhuizen, Langedijk en Bergen. De maximale hoogte voor stalling is 2,75 meter en ligt in een voormalig tuinbouwcomplex in een industrieterrein. De ruimte is goed geventileerd en er is een schermdoek voorzien tegen de zoninval. Meer informatie over onze stallingslocatie, ga naar: Stalling Heerhugowaard.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: