Stalling Limburg

Op zoek naar een Caravanstalling Limburg? Wij vergeleken de opties!

Kampeert u graag met uw caravan in België of Duitsland? Of in ons eigen mooie Brabantse land of “de Alpen van Nederland” met die schitterende oude universiteitsstad Maastricht? Dan is caravanstalling Limburg nog niet zo’n gek idee.

In dit artikel worden twee zeer goede stallingen voor campers en caravans besproken.

Misschien zoekt u opslag van uw caravan die dichter bij huis is, om er meer keren per jaar bij te kunnen of omdat u toch elk jaar ergens anders vakantie viert? Als u in Limburg of Brabant woont, dan zijn de stallingen in dit artikel ook voor u de moeite waard.

Stalling Nederweert
Net tegen de grens van Noord-Brabant ligt stalling Nederweert, 7,5 km noordoost van het bekende Weert. Eindhoven, Roermond en Venlo zijn ruim een half uur te bereiken. De stalling ligt 5 minuten rijden van de A2, midden tussen tal van recreatiegebieden: veel kleine campings waar u met uw caravan of pas gekochte tent mee naar toe kunt gaan, een manege met plek voor 15 caravans en een resort in een straal van amper km. Daarbij keuze te over uit watersportgebieden en natuurgebieden, zoals De Grote Peel.

Met 45 min. rijden ben je al in Maastricht of het Belgische Turnhout, terwijl het Duitse Düsseldorf maar 85 km. van Nederweert af ligt.

De stalling zelf is een voormalige agrarische loods, die dubbelwandig is en voorzien van dubbele beglazing. Dus goed geïsoleerd. De ruimte wordt geventileerd en het buitenterrein is volledig verhard, echt geschikt voor opslag van uw caravan.

U kunt er een caravan, camper, vouw- of aanhangwagen tot 7 meter lengte stallen. De maximale hoogte is 4 meter. Ook uw auto, trailer en boot zijn van harte welkom. Zie de locatiepagina met stallingspakketten: Stalling Nederweert.

 

Stalling in Nederweert

Stalling Bergen
Een wel heel bijzonder plekje hier in Well. Pal langs de N271, tussen natuurpark Maasduinen en het Leukermeer. Kan het nog leuker?

In drie kwartier bent u al in Nijmegen, op een camping aan de Rijn of Waal in Nederland. Emmerich is even ver, een kwartier langer is het rijden naar Wesel of Düsseldorf, ofwel de Duitse Rijn. Veel water en natuurgebieden dus van uit caravanstalling Limburg.

Voor mensen met een bredere horizon, u kunt makkelijk verder komen met uw caravan of camper. In 10 minuten bent u van de stalling op de A73 of A77. In 20 minuten kunt u op de A67 bij Venlo rijden

Deze stalling is het bedrijf van de familie Hettinga [Friese/Groningse naam :) ]. Door hun vakbekwame zorg voor de objecten is dit familiebedrijf ook de standplaats voor de regionale ambulances. Natuurlijk is deze stalling goed beveiligd en optimaal ingericht voor de stalling van auto’s campers en caravans. Het betreft een ruim, goed geventileerd tuinbouwcomplex, dat door doek tegen sterke lichtinval beschermd wordt Het binnen- en buitenterrein zijn verhard. Aanhangers kunnen eventueel ook in aparte boxen opgeslagen worden. Ook uw boot kunt u er met een gerust hart opslaan.

Daarbij is er ook nog de mogelijkheid tot opslag van (camping)meubels in units van 12m3. Wel zo prettig om alles bij elkaar te hebben, zodat u na het ophalen van uw caravan of camper direct door kan rijden naar uw vakantiebestemming. Zie de locatiepagina met stallingspakketten: Stalling Bergen.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.