Caravanstalling in Harderwijk en omgeving

Bent u op zoek naar een caravanstalling in de buurt van Harderwijk? Harderwijk is met jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers een zeer fascinerende en geliefde bestemming. Ook blijkt uit onderzoek dat er bijna 1700 caravaneigenaren zijn in Harderwijk en omgeving. Een professionele caravanstalling in de buurt van Harderwijk zal voor deze kampeerliefhebbers een uitstekende locatie zijn.  Uiteraard zijn er naast een professionele dienstverlening een aantal belangrijk aspecten waarop u kunt letten als u een stalling kiest die bij u past. Daarom willen wij u graag wat tips meegeven waarover u kunt nadenken om die juiste keuze te maken.

Openingstijden
Ten eerste  zijn ruime openingstijden van een caravanstalling een belangrijk aspect waar de stalling aan moet voldoen. Het is een luxe als u uw caravan kunt ophalen en brengen wanneer u graag wilt. Kijk bij de keuze dan ook goed naar de dagen waarop u graag die vrijheid wilt hebben bij het ophalen van uw object. Zo staat u nooit voor een gesloten deur, als het voor u belangrijk is. Kijk hier voor een voorbeeldmogelijkheid: Almeerstalling.

Goede bereikbaarheid
Een goede bereikbaarheid voor het brengen en halen van uw caravan is voor u natuurlijk harstikke gunstig. Bijvoorbeeld onze Stalling Almere is uitstekend bereikbaar. De steden Lelystad, Bussum, Hilversum, Naarden, Blaricum, Zeewolde, Amersfoort en Amsterdam liggen allen binnen en reistijd van 40 minuten van de stalling. Deze stalling ligt dichtbij de A6 en het einde van de A27. Ook Harderwijk ligt op zo'n 25 kilometer, een kleine 40 minuten van stalling Almere vandaan.

Uw stallingsruimte
Er zijn verschillende soorten binnen en buiten ruimtes voor het stallen van uw caravan én op welke grond uw caravan staat gestald. Uw caravan kan gestald worden in een loods, kas en een schuur. Een schuur zegt al genoeg, het is niet een professionele stalling maar meer een ruimte die een boer over heeft. Een kas heeft verschillende varianten op een verharde en onverharde ondergrond. Bovendien kan de kas voorzien zijn van automatische beluchting voor goede ventilatie en een schermdoek tegen lichtinval, als een kas zonder goede ventilatie en een schermdoek. Ook een loods heeft deze mogelijkheden, maar dit is vaak op een verharde betonnen grond en wordt ook wel een 'bedrijfshal' genoemd.

Betrouwbaarheid en veiligheid
Betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Stalling31. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is om uw caravan binnen een veilige en betrouwbare ruimte te stallen. Het is belangrijk dat u dit gevoel dan ook vanaf moment 1 bij ons krijgt. Op het moment dat u komt stallen bij uw gekozen stalling is het belangrijk dat u duidelijke afspraken maakt over de schaderegeling, gasflessen en andere zaken omtrent het stallen. Goede persoonlijke communicatie is daarbij erg belangrijk, bij uw locatiebeheerder en door de klantenservice van een stalling. Bijvoorbeeld op het moment dat u uw caravan als eerst brengt naar de locatie, voelt het goed als u een bevestiging krijgt als uw caravan daadwerkelijk in de stalling staat gestald.

Ook is het belangrijk te kijken naar hoe de locaties zijn afgesloten, is er controle door een alarmsysteem wat zorgt voor 24/7 surveillance? Stalling31 is hier heel nauwkeurig in. Ook de locatiebeheerder van de stallingen zijn getrainde ervaren chauffeurs met transportverzekeringen, zodat u weet dat uw object in goede handen is.  Daarbij is de customer experience het aller belangrijkste en treedt de klantenservice ongeacht welke reden op als actieve soldaat. Uw vragen kunnen hier 24/7 worden beantwoord. De voorwaarden van Stalling31 staan ook op onze pagina:  algemene voorwaarden.


Als u het belangrijk vindt, of gewoon enorm handig als een stalling alles onder één dak biedt, hebben wij hieronder nog wat services geplaatst waar een kwalitatieve en professionele stalling aan kan voldoen.

  • Reparatie en onderhoud
  • Haal- en brengservice
  • Wassen en reinigen van uw caravan (zelf of laten doen)
  • Koop en verkoop
  • Bandenservice

Heeft u meer vragen over het kiezen van een passende caravanstalling voor uw caravan, of wilt u graag stallen in de buurt van Harderwijk? Neem dan contact op met onze klantenservice via: klantenservice@stalling31.nl of bel 088 031 31 31.

 

 

 

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: