Voorstellen Stalling Almere

Stalling Almere -Rudy de Bruijn

De stalling in Almere is de grootste locatie van Stalling31, hier kunnen maar liefst 1500-2000 boten, caravans, campers en auto’s geplaatst worden. Deze comfortabele caravanstalling ligt gelegen in Flevoland en wordt beheerd door Rudy de Bruijn. Rudy verteld hieronder iets meer over komend seizoen.

Nieuw seizoen van start
Vanaf 1 april breekt het nieuwe kampeerseizoen weer aan, die dit jaar op tweede paasdag valt! Vanaf maart neemt bij ons op de stalling de drukte daarom al toe. Klanten willen graag hun caravan/camper nog even bezoeken om te controleren of alles gereed is voordat ze definitief op weg zullen gaan.

In het topseizoen kan het zomaar voorkomen dat er op een zaterdag zo’n 100-150 objecten klaargezet moeten worden. Klanten hebben daarbij ook de mogelijkheid om hun object te laten afspoelen en de bandenspanning te laten controleren, een flinke klus dus met zoveel objecten!
Maar door de ruime openingstijden van onze stalling komen de meeste klanten verspreid over de hele dag en is het dus goed te overzien.

Extra services
Naast de gratis services die de stalling levert is het mogelijk om uw caravan of camper uitgebreid te laten wassen. Ook voor het vervangen van de banden of de accu kunt u bij de stalling terecht.
Sinds kort is Rudy ook actief met de inkoop en verkoop van caravans en campers. Hij bemiddelt bij de verkoop en koopt ook zelf in.

‘Wij leveren een compleet pakket, waarin service hoog in het vaandel staat. Wij blijven altijd bezig met onszelf te verbeteren. Het inspelen op vragen/opmerkingen vanuit de klant zorgt ervoor dat wij hier scherp op blijven’.

Klik voor meer informatie hier: Stalling Almere. Zo ziet u meer van Stalling Almere.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: