Voorstellen Stalling Almere

Stalling Almere -Rudy de Bruijn

De stalling in Almere is de grootste locatie van Stalling31, hier kunnen maar liefst 1500-2000 boten, caravans, campers en auto’s geplaatst worden. Deze comfortabele caravanstalling ligt gelegen in Flevoland en wordt beheerd door Rudy de Bruijn. Rudy verteld hieronder iets meer over komend seizoen.

Nieuw seizoen van start
Vanaf 1 april breekt het nieuwe kampeerseizoen weer aan, die dit jaar op tweede paasdag valt! Vanaf maart neemt bij ons op de stalling de drukte daarom al toe. Klanten willen graag hun caravan/camper nog even bezoeken om te controleren of alles gereed is voordat ze definitief op weg zullen gaan.

In het topseizoen kan het zomaar voorkomen dat er op een zaterdag zo’n 100-150 objecten klaargezet moeten worden. Klanten hebben daarbij ook de mogelijkheid om hun object te laten afspoelen en de bandenspanning te laten controleren, een flinke klus dus met zoveel objecten!
Maar door de ruime openingstijden van onze stalling komen de meeste klanten verspreid over de hele dag en is het dus goed te overzien.

Extra services
Naast de gratis services die de stalling levert is het mogelijk om uw caravan of camper uitgebreid te laten wassen. Ook voor het vervangen van de banden of de accu kunt u bij de stalling terecht.
Sinds kort is Rudy ook actief met de inkoop en verkoop van caravans en campers. Hij bemiddelt bij de verkoop en koopt ook zelf in.

‘Wij leveren een compleet pakket, waarin service hoog in het vaandel staat. Wij blijven altijd bezig met onszelf te verbeteren. Het inspelen op vragen/opmerkingen vanuit de klant zorgt ervoor dat wij hier scherp op blijven’.

Klik voor meer informatie hier: Stalling Almere. Zo ziet u meer van Stalling Almere.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.