Nederlandse Campers in 10 jaar verdubbeld!

Het nieuws is net verspreid dat het aantal campers in Nederland met nagenoeg in 10 jaar is verdubbeld.

Uit eerder gemaakt onderzoek is gebleken dat de gemiddelde caravan- en camperliefhebber onder de leeftijdscategorie van 55+ valt. Nu blijkt dat ook jonge gezinnen  de afgelopen jaren een camper hebben aangeschaft. Dit meldde branchevereniging Bovag vrijdag op basis van eigen cijfers en gegevens van de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer en Caravan Industrie (KCI).

Op 1 april stonden er maar liefst 97.407 campers geregistreerd. Dit was eind 2006 circa vijftigduizend campers. Het gros van de belangstelling voor kampeerauto's is volgens Bovag nog steeds wel toe te wijzen aan de ''oudere doelgroepen die na hun pensionering de vrijheid opzoeken", oftewel op deze manier de wijde wereld in trekken.

Campers 2016 leidend

"Genoeg gespaard, de kids zijn uit huis, geen lasten meer van de hypotheek en tijd in overvloed worden gevuld met uitstapjes en grote ontdekkingstochten door heel Europa"

Daarbij is er vanaf deze vrijdag tot en met zondag 24 April het Circuit Park Zandvoort waar de 'Camper Experience' plaatsvindt. Duizenden mensen bivakkeren dan in bijna tweeduizend campers het hele weekend op de racebaan.

 

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.