Opslagruimte Almere?

5 tips voor het kiezen van de beste opslagruimte in Almere

De stalling van bepaalde objecten kan soms om verschillende redenen nodig zijn. U wilt natuurlijk wel dat uw auto of caravan veilig, droog en goed opgeborgen staat. Er zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het kiezen van opslagruimte in Almere. Hieronder volgen de 5 tips (niet in volgorde van belangrijkheid):

 1. Tijd is geld
  Zorg ervoor dat er ruim van tevoren al onderzoek wordt gedaan naar de mogelijkheden van opslagruimte in Almere. Het stallen van bepaalde objecten heeft namelijk in de meeste gevallen veel tijd en moeite nodig. Het is dan ook een fijner gevoel om alles op tijd geregeld te hebben, dan op het laatste moment nog snel ergens een plek te regelen die ongeschikt is voor uw auto of caravan. Door tijdig op zoek te gaan naar een goede loods voor uw voertuig bent u ervan verzekerd dat alles zo goed mogelijk geregeld is. Soms wilt u misschien ook een motor of scooter stallen. Een goede verzekering voor uw scooter kan dan prettig zijn.
 2. Geschikte stalling
  Ga van tevoren na of de stalling die u op het oog heeft wel echt geschikt is voor uw doeleinden. Het kan uiteraard gemakkelijk uit te zoeken zijn of de plek het betreffende object stalt, maar ook de afmetingen en in sommige gevallen het gewicht zijn belangrijk. Er zijn namelijk plaatsen die uitsluitend plek bieden tot een bepaalde hoogte of een bepaald gewicht. Op de websites kunnen deze eisen vaak gevonden worden, waardoor men uiteindelijk niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
 3. Vervoer
  Voorafgaand aan de daadwerkelijke stalling, is het belangrijk om te weten hoe het met het vervoer geregeld is. Soms is het mogelijk om via het stallingsbedrijf iets te regelen. Het kan zijn dat dit bij de service hoort, maar er zijn ook bepaalde pakketten te koop, waarbij men zelf bijvoorbeeld kan kiezen of vervoer gewenst is of niet. Zeer belangrijk als men zelf niet over vervoer van of naar de loods beschikt.
 4. Bereikbaarheid
  Misschien voor de hand liggend, misschien ook niet. De bereikbaarheid van de stalling is zeer belangrijk. Als u in Flevoland woont, dan wilt u natuurlijk niet helemaal naar het noorden moeten rijden om uw boot of caravan op te halen. Een opslagruimte Almere is dan bijvoorbeeld een goed idee. Het is dichtbij, en mocht u op vakantie zijn geweest, dan is het een kleine moeite om het voertuig weer op te gaan halen. Bij opslag van uw caravan is het wel zo makkelijk als het een kleine afstand is.
 5. Overdekt of niet-overdekt
  Maak deze afweging ook ruim van tevoren. Elke variant heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. De beste keuze is natuurlijk een overdekte plaats voor het opslaan van een caravan of auto. Het ligt echter geheel aan het doel. Als het niet zo belangrijk is dat het voertuig in de regen staat, dan kan er ook worden gekozen voor een niet-overdekte variant. Het is ook belangrijk dat het voertuig schoon en verzorgd de stalling in gaat, zodat er zo min mogelijk schade is. Klik Stalling Almere voor meer informatie over caravanstalling specifiek.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.