Bouwen en verbouwen

Regelmatig vinden er werkzaamheden plaats op de verschillende locaties. Graag willen we u laten weten wat er zoal gebeurt en wat er nog op de planning staat.

De camper en boten locatie in Woudrichem heeft een nieuwe entree en toegangspoort. De plaats waar de objecten klaarstaan en worden gebracht is verplaatst naar de 2e afrit. (u rijdt op de dijk komend vanaf Woudrichem eerst even door naar links) Dit is ter plaatse duidelijk aangegeven. Het pasje dat u nu heeft is ook gewoon bij de nieuwe poort werkzaam.

In Stalling Zuidoostbeemster  wordt in het voorjaar van 2014 de stolpboerderij gesloopt. Dit betekent dat de stalling beter zichtbaar wordt vanaf de weg. Voor langere objecten wordt het makkelijker om het terrein op te draaien. Door het slopen ontstaat er ook meer ruimte voor het klaarzetten van de objecten. Bij de stalling in Almere zal volgend jaar een elektronische toegangspoort geplaatst gaan worden. Binnenkort zullen wij u informeren wat dit voor u gaat betekenen.

Binnenkort kunt u ons ook op de weg of op de camping tegenkomen. We zijn namelijk druk bezig om een 37 jaar oude caravan op te knappen en te restylen naar een echte Stalling31 caravan. Graag houden wij u op de hoogte, via onze website en Facebook, over de vorderingen van deze restyling.

Stalling31 locaties in jouw omgeving

Bestaande klant? Log dan in op:

Contactformulier


Op onze Klantenservice pagina; MijnStalling31 Account vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je persoonlijke account.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina; Kosten & Facturatie vind je antwoorden op veelgestelden vragen over je contract of factuur.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Op onze Klantenservice pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en bieden we informatie over het stallen van je object, je persoonlijke MijnStalling31 account en nog veel meer.

Bekijk deze pagina hier

Staat jouw vraag er niet bij? Schrijf dan hieronder een bericht met jouw vraag zodat onze klantenservice jou kan helpen.


Een ophaal- breng- of bezoekafspraak plan je gemakkelijk op je persoonlijke MijnStalling31 account.
Klik vervolgens op het gewenste type afspraak en datum om deze in te plannen.

Lees hier meer over het inplannen van een afspraak.


Contracten aanmaken doe je gemakkelijk via onze website. Ga naar de gewenste stallingslocatie en druk op de knop:
Verder naar reserveren

Kun je geen contract aanmaken omdat er nog maar een paar plekken beschikbaar zijn?
Vul dan hieronder de gewenste stallingslocatie in en de manier waarop we je kunnen bereiken.

Kun je geen prijzen zien omdat de locatie vol is?
Lees hier meer over het bekijken van de prijzen van een volle locatie

Bedankt voor je verzoek!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.