Bouwen en verbouwen

Regelmatig vinden er werkzaamheden plaats op de verschillende locaties. Graag willen we u laten weten wat er zoal gebeurt en wat er nog op de planning staat.

De camper en boten locatie in Woudrichem heeft een nieuwe entree en toegangspoort. De plaats waar de objecten klaarstaan en worden gebracht is verplaatst naar de 2e afrit. (u rijdt op de dijk komend vanaf Woudrichem eerst even door naar links) Dit is ter plaatse duidelijk aangegeven. Het pasje dat u nu heeft is ook gewoon bij de nieuwe poort werkzaam.

In Stalling Zuidoostbeemster  wordt in het voorjaar van 2014 de stolpboerderij gesloopt. Dit betekent dat de stalling beter zichtbaar wordt vanaf de weg. Voor langere objecten wordt het makkelijker om het terrein op te draaien. Door het slopen ontstaat er ook meer ruimte voor het klaarzetten van de objecten. Bij de stalling in Almere zal volgend jaar een elektronische toegangspoort geplaatst gaan worden. Binnenkort zullen wij u informeren wat dit voor u gaat betekenen.

Binnenkort kunt u ons ook op de weg of op de camping tegenkomen. We zijn namelijk druk bezig om een 37 jaar oude caravan op te knappen en te restylen naar een echte Stalling31 caravan. Graag houden wij u op de hoogte, via onze website en Facebook, over de vorderingen van deze restyling.

Footer_image_caravan
Bestaande klant? Log dan in op: