Caravanstalling omgeving Bodegraven
Wilt u ook graag uw caravan, camper of vouwwagen in een betrouwbare stalling plaatsen? Dat kan in onze overdekte stalling in Aarlanderveen op maar een paar minuten van Bodegraven.
Onze stalling bevindt zich in een voormalig tuinbouwcomplex. Door de automatisch beluchting en het schermdoek tegen de lichtinval heerst er een constant klimaat in de kas. De vloer is bedekt met gronddoek. Het buitenterrein is zeer goed toegankelijk en volledig verhard. Alle objecten worden binnen in het complex gestald.

De stalling heeft ruime openingstijden. Hierdoor heeft u uitgebreide mogelijkheden om uw caravan, camper, vouwwagen of auto op te halen of te brengen.

De caravanstalling ligt dicht bij Bodegraven en is zeer goed bereikbaar. U rijdt via de N11 richting Alphen aan den Rijn. Bij Alphen aan den Rijn neemt u de afslag N207 richting Ter Aar, Nieuwkoop/ Boskoop. Vervolgens neemt u op de rotonde de eerste afslag richting Nieuwkoopseweg/ N231. In Aarlanderveen aangekomen slaat u linksaf de Dorpsstraat in. Deze gaat over in Noordeinde. Aan de rechtse kant van de weg vindt u dan Stalling31.

We hebben momenteel nog voldoende plaatsen in Aarlanderveen. Mocht u gebruik willen maken van onze stalling in Aarlanderveen of mocht u meer informatie willen kunt u hier klikken.

Op onze website kunt u ook meer informatie vinden over de verschillende pakketten en de prijzen. U vindt hier ook terug dat wij naast caravans, campers en vouwwagens ook aanhangers, trailers, boten en auto’s kunnen stallen.

We hebben al meerdere inwoners uit Bodegraven mogen begroeten als klant van Stalling31 Alphen aan den Rijn (Aarlanderveen). Zij beoordelen de stalling gemiddeld met een 8,7.

Ik kan Stalling31 niet anders dan aanbevelen. De klantvriendelijkheid is uitstekend en vragen worden uiterst correct beantwoord. Wij zijn meer dan zeer tevreden. (Fam. Alders)

De stalling in Aarlanderveen werkt samen met kampeerautobedrijf Vogelzang. Deze dealer bevindt zich aan de Curieweg 34 in Alphen aan den Rijn.

Stalling Alphen aan den Rijn
Caravanstalling Aarlanderveen is een luxe caravanstalling op 5 kilometer afstand van Alphen aan den Rijn en op korte afstand van Bodegraven. De stalling heeft een hoogte van 3,20 meter en is een droge en veilige stalling voor caravans, campers, oldtimers en boten.
Klik: Stalling Alphen aan den Rijn.