Coronavirus: Maatregelen van Stalling31


Redenen om te stallen bij Stalling31 Almere:

 • Schaderegistratie bij binnenkomst
 • Online uw breng- en ophaalafspraak plannen
 • Goed bereikbare klantenservice

Een grote en comfortabele  autostalling

Bij autostalling Almere vindt u een grote en comfortabele stalling voor uw auto.

Bij aankomst zult u persoonlijk worden ontvangen door één van de  getrainde ervaren locatiebeheerders van autostalling Almere. Wij vinden het belangrijk om eerst een goed persoonlijk contact te leggen en alle klanten te ontvangen. Vervolgens  zal de beheerder samen met u een innamebon invullen. Op de innamebon staat informatie  over de conditie van uw auto,  de schaderegeling en andere zaken. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt en kunt u uw auto met een veilig gevoel bij ons achterlaten.

Centrale ligging autostalling Almere

Onze stalling ligt dichtbij de A6 en het einde van de A27. De steden Lelystad, Bussum, Hilversum, Dronten, Baarn, Eemnes, Huizen, Loosdrecht, Naarden, Blaricum, Zeewolde, Amersfoort en Amsterdam. liggen allen binnen en reistijd van 40 minuten van de stalling.

Wilt u een caravan, camper, motor, boot, vouwwagen of aanhanger stallen? Dan kunt u terecht bij onze  Caravanstalling in Almere.

Bij Stalling31 bieden wij verschillende pakketten die aansluiten bij het gebruik van uw object. Indien u maximaal twee keer per jaar op vakantie gaat past een Basispakket het beste bij uw wensen. Trekt u er meerdere keren per jaar op uit? Dan raden we het Pluspakket aan.

Het verschil tussen de pakketten is naast de prijs per strekkende meter, vooral het aantal keren dat u uw object wenst op te halen en tot hoe ver van te voren u hier een afspraak voor kunt maken.

Ophaalafspraak maken

Bij een Basispakket vragen we de ophaalafspraak meerdere dagen van te voren op te geven, zodat we uw object klaar kunnen zetten. Bij een Pluspakket is het in de meeste gevallen mogelijk om tot 1 dag van te voren uw afspraak in te plannen.

Aantal keren ophalen/bezoeken

Een ander verschil tussen de pakketten is het aantal keren dat u uw object kunt ophalen/bezoeken, bij een Pluspakket kunt u dit onbeperkt doen. Dit is heel fijn als u regelmatig op vakantie gaat. Bij een Basispakket is dit altijd beperkt tot een aantal keren. Wilt u uw object toch een keer vaker ophalen/bezoeken? Dat is mogelijk, hiervoor worden dan wel extra kosten ter hoogte van €20,00 in rekening gebracht.

Veranderen van pakket

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om uw pakket te veranderen, de mogelijkheden hiervoor kunt u altijd geheel vrijblijvend bespreken met onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben over de pakketten of ontvangt u graag advies, dan helpt onze klantenservice u graag. We zijn te bereiken via 088 - 031 31 31.

De locatie

Type: Bedrijfshal
Capaciteit: 100 objecten
Ondergrond: Verhard
Stallingshoogte: 4,50 meter

Voorzieningen

Afspoelen van uw object
Zelfservice: bandenspanning
Pakketten met stroom kijk hier voor meer informatie: Stroom pakketten
Openingstijden
Ophalen Hoog Laag
Ma 19.00-20.00 19.00-20.00
Di
Wo
Do 19.00-20.00 19.00-20.00
Vr
Brengen Hoog Laag
Ma 19.00-20.00 19.00-20.00
Di
Wo
Do 19.00-20.00 19.00-20.00
Vr
Bezoek Hoog Laag
Ma 19.00-20.00 19.00-20.00
Di
Wo
Do 19.00-20.00 19.00-20.00
Vr
Zon- en feestdagen gesloten
Hoog = april t/m oktober
Laag = november t/m maart

NB: Onze beheerder is op bovenstaande tijden enkel aanwezig als er een bezoek-, haal-, of brengafspraak ingepland is
Self-service
Beheerder aanwezig
Kenmerken stalling
De stalling bestaat uit een moderne bedrijfshal die geheel verhard en geïsoleerd is. Bovendien heeft de hal een beveiligingssysteem en een groot buitenterrein dat omheind is met een hoog   hekwerk.

Adresgegevens

Vlotbrugweg 5
1332 AE Almere
Nederland

Routebeschrijving

250 Reviews
8.4/ 10
8.4
 • Overstap Plus binnen met stroom

  zeer professionele en klantvriendelijke organisatie

  9.0/10
 • Overstap Plus binnen met stroom

  Voor inwoners van Amsterdam een perfecte lokatie voor de stalling van camper of caravan. Je bent er in een half uur en de service en vriendelijkheid van het personeel is uitstekend. Een goed alternatief voor Aalsmeerse kassen!

  8.0/10
 • Overstap Plus binnen met stroom

  Professionele stalling met lokale klantvriendelijke benadering. De camper ligt continu aan het elektra. de voertuigen staan ook met voldoende tussenruimte geparkeerd. Dat maakt het relatief hoge prijsniveau acceptabel.

  8.0/10
Meer
Type object
Lengte object
Prijs per strekkende meter/per jaar
Gratis aantal keer ophalen/bezoeken
Ophalen of bezoek aanvragen
i
Minimaal aantal dagen dat u van te voren uw aanvraag moet doen
Minimale contractperiode
Beschikbaarheid
Autopakket
 €505,00
Onbeperkt
Minimaal 2 werkdagen ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 7 plekken beschikbaar