Werken bij Stalling31

We groeien hard met Stalling31. En aangezien we heel Nederland willen voorzien van de beste stallingen hebben we af en toe nieuwe collega’s nodig. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën, maar om dat te kunnen realiseren hebben we jouw energie nodig. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in uniek concept aan de slag te gaan? Dan ben je hier op de juiste plek.

Account manager

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe locaties om onze dekking in Nederland (en straks het buitenland) uit te breiden. Persoonlijk contact met onze locaties staat voorop. Als account manager ben je een expert in het managen van de relatie met de locatie en het binnenhalen van nieuwe locaties. Je kunt goed luisteren en wilt weten wat de locaties bezighoudt en zorgt voor een glimlach op hun gezicht!
Bekijk onze vacatures.

Klantenservice

Op zoek naar een stalling? Vragen over het verschil tussen Stalling31 en andere stallingen? De Klantenservice helpt. We hebben maar één taak. Ervoor zorgen dat je de klant verwondert met je uitstekende service. De klantenservice is het meest duidelijke verschil met de concurrent en dat willen we dan maar ook al te graag laten merken aan de klant. Help jij graag mensen en zorg je met gemak voor een glimlach?
Bekijk onze vacatures!

Waarom Stalling31

Voldoende redenen om
bij ons carrière te maken

Genoeg ruimte om je eigen targets te halen en door te groeien binnen het bedrijf. Kom maar op met je ambitie!

Werk samen met een hecht team die er voor gaan om de klant met een fijn gevoel op vakantie te sturen.

Werken in een fijn kantoor, met leuke extra’s zoals teambreakfast. We horen graag hoe jij je eitje wilt hebben.

We zijn continue bezig om te kijken of we leuke voordeeltjes kunnen regelen, denk aan gratis gebruik van de bedrijfscaravan of camper!

Hoofdkantoor Stalling31
staat in het centrum van Breda

www.stalling31.nl

16 locaties &
4.500+ tevreden klanten

Stalling31 bestaat 10 jaar