Redenen om te stallen bij Stalling31 Zuidermeer:

 • Goed bereikbare klantenservice
 • Schaderegistratie bij binnenkomst
 • Online uw breng- en ophaalafspraak plannen
 • Ruime stallingen
Stalling31 Noordwijkerhout is per 1 januari 2017 gesloten. Bent u op zoek naar een stalling in de directe omgeving voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen of boot? Dan kunt u terecht bij onze volgende locaties:
Stalling31 Alphen aan den Rijn (33 minuten afstand)
Stalling31 Bleiswijk (45 minuten afstand)
Stalling31 Zuidoostbeemster (48 minuten afstand)

Caravanstalling Hoorn en omstreken is een luxe stalling geschikt voor het stallen van uw caravan, camper, vouwwagen, aanhanger, trailer, boot, auto en bus. De stalling is gelegen nabij Spierdijk aan een rustige weg in de plaats Zuidermeer, op nog geen 8 kilometer van de plaats Hoorn.

Getrainde locatiebeheerders bij caravanstalling Hoorn

Bij aankomst zult u persoonlijk worden ontvangen door één van onze getrainde ervaren locatiebeheerders. Wij vinden het belangrijk om eerst een goed persoonlijk contact te leggen. Daarna zal de beheerder samen met u een innamebon maken voor duidelijke afspraken omtrent het stallen van uw object. Zoals informatie over de conditie van uw object, de schaderegeling, gasflessen inname en andere zaken. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt en kunt u uw object met een veilig gevoel bij ons achterlaten.

Stalling Hoorn is goed bereikbaar vanaf de A7. De plaatsen Heerhugowaard en Alkmaar liggen allebei op zo’n 40 minuten reistijd van de stalling.

“Mijn reis begint altijd goed bij Stalling31. Ik kan met al mijn vragen terecht bij de beheerder en dit wordt meteen met twee handen aangepakt. Naast de service is het allemaal heel goed geregeld. Het voelt goed om mijn caravan veilig te stallen bij Stalling Hoorn en dat vind ik het belangrijkste”  K. Hendrix

Bij Stalling31 bieden wij verschillende pakketten die aansluiten bij het gebruik van uw object. Indien u maximaal twee keer per jaar op vakantie gaat past een Basispakket het beste bij uw wensen. Trekt u er meerdere keren per jaar op uit? Dan raden we het Pluspakket aan.

Het verschil tussen de pakketten is naast de prijs per strekkende meter, vooral het aantal keren dat u uw object wenst op te halen en tot hoe ver van te voren u hier een afspraak voor kunt maken.

Ophaalafspraak maken

Bij een Basispakket vragen we de ophaalafspraak meerdere dagen van te voren op te geven, zodat we uw object klaar kunnen zetten. Bij een Pluspakket is het in de meeste gevallen mogelijk om tot 1 dag van te voren uw afspraak in te plannen.

Aantal keren ophalen

Een ander verschil tussen de pakketten is het aantal keren dat u uw object kunt ophalen, bij een Pluspakket kunt u dit onbeperkt doen. Dit is heel fijn als u regelmatig op vakantie gaat. Bij een Basispakket is dit altijd beperkt tot een aantal keren. Wilt u uw object toch een keer vaker ophalen? Dat is mogelijk, hiervoor worden dan wel extra kosten ter hoogte van €20,00 in rekening gebracht.

Veranderen van pakket

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om uw pakket te veranderen, de mogelijkheden hiervoor kunt u altijd geheel vrijblijvend bespreken met onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben over de pakketten of ontvangt u graag advies, dan helpt onze klantenservice u graag. We zijn te bereiken via 088 - 031 31 31.

De locatie

Type: Agrarische loods
Capaciteit: 52 objecten
Ondergrond: Verhard
Stallingshoogte: 4,00 meter

Voorzieningen

Afspoelen van uw object
Stroomvoorziening voor accu’s
Luchtpomp voor bandenspanning

Extra services

Wassen van uw object
Transport van caravan van de stalling naar camping en vice versa
Transport van caravan van de stalling naar erkend onderhoudsbedrijf en vise versa
Openingstijden
OphalenHoogLaag
Ma
Di19.00-20.00
Wo
Do19.00-20.00
Vr
Za10.00-12.0010.00-12.00
BrengenHoogLaag
Ma
Di19.00-20.00
Wo
Do19.00-20.00
Vr
Za10.00-12.0010.00-12.00
BezoekHoogLaag
Ma
Di 19.00-20.00
Wo
Do19.00-20.00
Vr
Za10.00-12.0010.00-12.00
Zon- en feestdagen gesloten
Hoog = 1 mrt t/m okt Laag = nov t/m 29 febr
Self-service
Beheerder aanwezig
Kenmerken stalling
De stalling is een voormalige agrarische loods met een volledige verharde vloer. De ruimte verkeert in een uitstekende conditie met voldoende ventilatie voor een droge en veilige stalling voor uw object.

Adresgegevens

Zuidermeerweg 5a
1652 CR Zuidermeer
Nederland

Routebeschrijving

43 Reviews
9.0/ 10
9.0
 • Camper pakket

  De manier waarop Stalling31 werkt is heel prettig. Ik was op zoek naar een stalling De informatievoorziening is goed. Ook bij de eerste keer wegbrengen van de camper wordt er een duidelijke uitleg gegeven. Op het moment dat de camper binnen staat volgt er een e-mailbericht. De eerste keer halen moet ik nog ervaren Ik vind Stalling31 een aanrader.

  10.0/10
 • Basis pakket

  Hebben onlangs onze caravan voor het eerst naar de stalling Hoorn gebracht. Bijzonder vriendelijk ontvangen en uitstekend op weg geholpen zodat we met een gerust hart onze caravan achterlieten. Bericht ontvangen dat de caravan binnen staat en beheerder zal zorgen dat de bandenspanning op aangegeven niveau is als we volgend jaar de caravan komen halen. Kortom stalling geeft goed gevoel.

  9.0/10
Meer
Type object
Lengte object
Prijs per strekkende meter/per jaar
Gratis aantal keer ophalen
Ophalen of bezoek aanvragen
i
Minimaal aantal dagen dat u van te voren uw aanvraag moet doen
Minimale contractperiode
Beschikbaarheid
Basispakket
 €50,00
2 x gratis ophalen daarna €20 per keer
Minimaal 5 dagen ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar
Pluspakket
 €60,00
Onbeperkt ophalen
Minimaal 24 uur ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar
Camperpakket
 €75,00
Onbeperkt ophalen
Minimaal 24 uur ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar
Autopakket
 €499,00
Onbeperkt ophalen
Minimaal 24 uur ervoor
Jaarcontract daarna opzegbaar per maand
Nog 0 plekken beschikbaar